Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Leeftijd stewardess

Leeftijd stewardess

Toekomstige studenten komen veelal met de vraag wat de minimale leeftijdsgrens en maximale leeftijdsgrens is, die luchtvaartmaatschappijen hanteren m.b.t. nieuw aan te nemen personeel. Luchtvaartmaatschappijen hebben de leeftijd van 18 jaar als minimale leeftijd waarop je het vak uit mag oefenen. Men kent geen maximale leeftijdsgrens. Over het algemeen speelt leeftijd geen rol bij het aannemen van personeel. Belangrijk is dat de sollicitant alle vaardigheden bezit en de juiste kennis heeft om te slagen als steward(ess).

Minimale leeftijdsgrens stewardess

Luchtvaartmaatschappijen hanteren als minimale leeftijdsgrens de leeftijd van 18 jaar. Voor een aantal functies geldt een minimale leeftijdsgrens van 21 jaar.

Maximale leeftijd stewardess

Er is geen leeftijdsgrens verbonden aan het vak steward of stewardess. Indien je past binnen het team en de kwaliteiten bezit die nodig zijn om aan de slag te gaan in de luchtvaartbranche, kun je solliciteren én worden aangenomen als steward of stewardess. Luchtvaartmaatschappijen hanteren geen maximale leeftijdsgrens. Daarom hanteert TAT beroepsopleidingen ook geen maximale leeftijdsgrens.

Altijd al steward of stewardess willen worden?

Heb je altijd al steward of stewardess willen worden? Ga de droom achterna! Volg één van onze opleidingen tot steward of stewardess. En creëer je eigen mogelijkheden!

De klassen bij TAT beroepsopleidingen zijn klein en de lessen zijn professioneel opgezet. Je gaat op professionele wijze aan de slag met een uitgebreid vakkenpakket. Waardoor je met meer vaardigheden en meer kennis van school komt. Meer vaardigheden en kennis betekent dat je nog meer keuze hebt binnen de arbeidsmarkt.