Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Reisleider/ Animator/ Stewardess

Reisleider/ Animator/ Stewardess

Tijdens de Opleiding Reisleider/ Animator/ Stewardess van TAT beroepsopleidingen leer je alle facetten van het beroep reisleider, animator en steward(ess). Zodat jij aan de slag kunt in de toeristische branche als reisleider/animator of steward/stewardess.

Werken in het toerisme is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Je bent onderdeel van een dynamische wereld. Jouw gasten een onvergetelijke tijd bezorgen is wat je wilt. Als Reisleider/ Animator/ Stewardess is je hoofdtaak het verzorgen van je gasten. Zodat zij met een goed gevoel de vakantie afsluiten. Als Reisleider/ Animator/ Stewardess is er altijd werk te vinden. Mensen blijven immers reizen, zowel voor vakantie als werk.

De opleiding Reisleider/ Animator/ Stewardess wordt gegeven in Amstelveen. De lessen zijn praktijkgericht en worden gegeven door professionals uit de luchtvaartbranche. Trainers van TAT beroepsopleidingen zijn werkzaam in de branche waar zij ook les in geven. Zij werken zowel in leidinggevende- als uitvoerende functies binnen de luchtvaart en het toerisme.

Als opleidingspartner van IATA (internationale organisatie van de luchtvaartmaatschappijen) en businesspartner van ANVR is TAT beroepsopleidingen volop bezig met de ontwikkeling van het lesmateriaal en het vakkenpakket. Je bent dus altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de branche. En je diploma wordt erkend door alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven.