Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

ANVR Business partner

ANVR Business partner

TAT is ANVR Business partner.

Potentiële klanten kunnen gemakkelijk, snel en altijd up-to-date op www.anvr.nl precies zien welke (reis)ondernemingen lid zijn en voldoen aan de gestelde eisen van ANVR. En in een dynamische wereld is het goed te weten welke bedrijven staan voor betrouwbaarheid. De ANVR is een officieel keurmerk. Meer dan 92% van de klanten kent het ANVR keurmerk.

Congres ANVR Business partner

ANVR Business partners en ANVR leden komen regelmatig samen om kennis te delen en vaardigheden uit te wisselen.

Na een succesvol en door de deelnemers zeer gewaardeerd congres in Abu Dhabi verleden jaar, zijn de voorbereidingen alweer in volle gang voor het ANVR Congres dit jaar; het jaar waarin de ANVR haar 50-jarig bestaan viert. Van woensdag 16 t/m zondag 20 november 2016 wordt dit 5-daagse congres gehouden op het tropische eiland Curaçao.

Met KLM als carrier vliegen de congresdeelnemers naar deze relaxte en heerlijk warme bestemming.

Het thema van het congres is ontleend aan de Olympische Spelen die dan net achter de rug zijn: ‘Sneller, hoger, sterker’, en is zeer toepasselijk op de dynamische reisbranche. Frank Oostdam, directeur ANVR: “Er zijn zoveel metaforen tussen succes in sport en in ondernemen. Bovendien wordt een week na ons congres de ‘Curaçao Marathon’ gehouden. Genoeg redenen dus om het congres dit thema mee te geven en een sporter of coach als gastspreker te strikken.”

Tijdens het congres komen alle circa 250 CEO’s, directies en managers van reisondernemingen en business partners bijeen.