Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Vacature grondstewardess KLM

opleiding stewardess voor belgische studenten

Vacature grondstewardess KLM

Wil je reageren op de vacature grondstewardess KLM? Voor deze functie is het belangrijk dat je servicegericht, stressbestendig en flexibel bent. Ook heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring in een dienstverlenende functie. Je werkt onregelmatig dus je bent bereid om in wisseldiensten te werken. Tevens is het noodzakelijk dat je Schiphol dag en nacht kunt bereiken.

Werken bij KLM

De KLM werd in 1919 opgericht. Inmiddels is de KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) de nationale luchtvaartmaatschappij en de op twee na grootste werkgever van Nederland. In 2004 werd KLM onderdeel van het SkyTeam. KLM heeft inmiddels een joint venture met o.a. Air France, Alitalia en Delta Airlines.

Werken bij KLM betekent dat je werkt in een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Er wordt van je verwacht dat je accuraat werkt. De vliegtuigen op tijd laten vertrekken is één van je doelen.

De taken van een grondstewardess

  • assisteren en verwijzen van passagiers
  • innemen van handbagage
  • assisteren bij het instappen van vluchten
  • floorwalken

Solliciteren op de vacature grondstewardess KLM

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan kun je reageren op de vacature grondstewardess KLM door een korte motivatiebrief of een inschrijfformulier te sturen. KLM besteed een groot gedeelte van de selectieprocedure uit aan uitzendbureau’s zoals Adecco en Randstad. Indien je voldoet aan de selectie-eisen wordt je door de recruiters van het uitzendbureau uitgenodigd voor een gesprek.

Opleiding Grondstewardess

TAT beroepsopleidingen start meerdere keren per jaar met de Opleiding Grondstewardess. Alle facetten van het werk van een grondstewardess worden behandeld. Studenten van TAT beroepsopleidingen werken o.a. voor KLM als grondstewardess.

Lees hier meer over de ervaringen van onze studenten!