Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

De beste luchtvaartmaatschappijen

Graag stewardess worden?

De beste luchtvaartmaatschappijen

Uit onderzoek van Skytrax onder passagiers van grote luchtvaartmaatschappijen is Qatar Airways uit de bus gekomen als beste airline van 2015.

  1. Qatar Airways
  2. Singapore Airlines
  3. Cathay Pacific Airways
  4. Turkish Airlines
  5. Emirates
  6. Etihad Airways
  7. ANA All Nippon Airways
  8. Garuda Indonesia
  9. EVA Air
  10. Qantas Airways

Voor de derde keer in de geschiedenis heeft Qatar Airways the World’s Best Airline award gewonnen.  Zij hebben deze titel ook al in 2011 en 2012 gewonnen. Singapore Airlines werd tweede, Cathay Pacific Airways werd derde. Turkish Airlines is vierde geworden.

Qatar Airlines

Bij deze feliciteren wij Qatar Airways met het behalen van de eerste plaats!

TAT en Qatar Airways onderhouden intensief contact m.b.t. het recruitment proces van cabinepersoneel in Nederland. Wij zijn daarom extra trots op het behalen van deze fantastische prijs.

Studenten van TAT werken als cabinepersoneel voor Qatar Airways. Zij vliegen de hele wereld over. Onze studenten werken in de First Class, Business Class en Economy Class. Zij hebben hun opleiding voor cabinepersoneel bij TAT gevolgd. Nog tijdens of na de opleiding zijn zij aangenomen bij één van de beste luchtvaartmaatschappijen; Qatar Airways.

Werken voor een internationale luchtvaartmaatschappij

Of je nu werkt voor KLM, Lufthansa, Emirates, British Airways of Qatar Airways, je werkt altijd met een wisselend rooster. Het werkrooster is vier tot zes weken voor aanvang van de vlucht bekend. Je wisselt intercontinentale vluchten (van het ene continent naar het andere continent) af met korte vluchten. De korte vluchten zijn vluchten binnen één continent of binnen één land.

De lengte van intercontinentale vluchten kan flink verschillen. Er zijn intercontinentale vluchten van 4 uur maar ook van 17 uur. Momenteel heeft Qantas (Australische luchtvaartmaatschappij) en Emirates (uit Dubai) de langste intercontinentale vluchten. De Boeing 747 van Qantas volbrengt de vlucht van Australië naar Amerika in 15 uur en 25 minuten. En vanaf februari vliegt Emirates rechtstreeks van Dubai naar Panama Stad, goed voor 13.821 kilometer en een vliegtijd van 17 uur en 35 minuten. Deze twee luchtvaartmaatschappijen staan in de top 10 van de beste luchtvaartmaatschappijen 2015.

Opleiding Stewardess

Opleidingen voor Steward(ess) van TAT worden o.a. op Schiphol, Rotterdam Airport en Leiden gegeven. Je kunt meerdere keren per jaar starten met de opleiding tot steward(ess). TAT beroepsopleidingen is de opleidingspartner van de internationale organisatie van de luchtvaart IATA. De opleidingen worden door alle luchtvaartmaatschappijen erkend. Tevens is TAT opleidingspartner van Qatar Airways Academy. Kom eens langs op één van onze open dagen zodat wij je kunnen vertellen hoe jij ook kunt gaan werken voor één van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld!