Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Vacature KLM stewardess

Vacature KLM stewardess

KlM zal zeer binnenkort de vacature plaatsen van KLM zomerstewardess.

Als zomerstewardess ga je in het hoogseizoen van 2016 inspirerende ervaringen opdoen die als basis kunnen dienen voor je verdere carrière. Het vele reizen en de vele contacten die je legt verbreden je wereld.

Wat vraagt KLM van zijn zomerstewardessen?

  • flexibel
  • stevige persoonlijkheid
  • hulpvaardig
  • energiek
  • communicatief vaardig
  • minimaal HAVO/MBO-4 opleidingsniveau

Aanvullende eisen Vacature KLM stewardess

Je bent bereid het KLM uniform te dragen en de uniform voorschriften te respecteren.

Je uiterlijk is representatief en verzorgd.

Je bent 21 jaar of ouder.

Werken voor KLM

KLM-ers zijn trots op hun bedrijf. KLM brengt passagiers de hele wereld over en wil hen een unieke service bieden. Dat doen KLM-ers met passie.

De functie van cabin attendant is van onschatbare waarde, omdat KLM zich op eigen wijze onderscheidt met haar open en warme service en uitstraling.  Als zomerstewardess van KLM vlieg je gedurende vier en een halve maand de hele wereld over. Vluchten binnen Europa kunnen worden afgewisseld met verre reizen. Je werkt in een steeds wisselend en divers team intensief met elkaar samen.

De sollicitatieprocedure KLM stewardess

De sollicitatieprocedure bestaat o.a. uit een groepsopdracht, meet and greet, digitale test en een antecendentenonderzoek.

Een selectieprocedure bij een luchtvaartmaatschappij kan maanden in beslag nemen. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd. Ook voor de vacature KLM stewardess zal de selectieprocedure weken, zo niet maanden, in beslag nemen.

TAT en KLM

Verschillende docenten van TAT zijn ook werkzaam bij KLM. Zij werken als cabin attendant, purser of piloot. Met veel enthousiasme en kennis van zaken geven zij les bij TAT. Inmiddels werken een groot aantal studenten van TAT bij KLM als grondsteward(ess) of cabin attendant. Zij komen regelmatig terug naar school om hun ervaringen te delen met studenten.

Vacatures steward/ stewardess

TAT houdt zijn studenten op de hoogte van de nieuwste vacatures. TAT heeft direct contact met verschillende luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven. Zij werven personeel via TAT beroepsopleidingen.

Bekijk onze opleidingen en stap ook de wereld van de luchtvaart in!