Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Stewardess worden bij TAT

Stewardess worden bij TAT

Wil je ook stewardess worden bij TAT? Ambieer je ook een job als steward of stewardess voor een Nederlandse of buitenlandse luchtvaartmaatschappij? Bij TAT beroepsopleidingen kun je kiezen uit verschillende opleidingen. Elke opleiding leidt op tot een functie in de luchtvaart- of hospitalitybranche.

De klassen zijn klein. Zodat jij alle begeleiding krijgt die je nodig hebt om je studie met positief gevolg te doorlopen. Ook na de opleiding kun je rekenen op de begeleiding van TAT. Wij bieden je een uitgebreid nazorg programma aan.

TAT beroepsopleidingen is de opleidingspartner van IATA. IATA is de internationale organisatie voor de luchtvaart. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen de opleidingen van TAT.

Veel studenten van TAT hadden de droom om stewardess of steward te worden. En zij kregen dan ook de kans om aan de slag te gaan als steward of stewardess voor verschillende internationale bedrijven. Werken in een wereld waarin zij het visite-plaatje zijn van de luchtvaartmaatschappij. Zij werken momenteel voor KLM, Transavia, British Airways, Easyjet, Jetairfly, Emirates, Qatar en Etihad.

TAT selecteert zijn studenten met zorg. Je kunt je opgeven voor een opleiding aan het instituut TAT indien je voldoet aan de opleidingseisen en aanvullende eisen.

Ook steward of stewardess worden?

Meld je aan bij TAT beroepsopleidingen voor één van onze wereldwijd erkende opleidingen!