Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

IATA Cabin Crew Training

IATA Authorized training center

IATA Cabin Crew Training

TAT beroepsopleidingen heeft een internationaal uitwisselingsprogramma, IATA Cabin Crew Training, met verschillende opleidingsinstituten uit het buitenland.

Op 11 mei 2016 start de internationale IATA Cabin Crew Training bij TAT in Amstelveen. Internationale studenten komen naar Amstelveen om hun IATA Cabin Crew Certificaat te behalen. Zij komen uit Canada, U.S.A., Pakistan, India, Malta en Kenya. Zij volgen hun studie tot luchtvaartdienstverlener bij verschillende IATA opleidingspartners in het buitenland. Door het uitwisselingsprogramma kunnen zij in Nederland het IATA Cabin Crew Certificaat behalen.

IATA Cabin Crew Training

De IATA Cabin Crew Training is een korte en intensieve training. De lessen van de IATA Cabin Crew Training zijn geheel in het Engels. De lessen worden gegeven door trainers met jarenlange ervaring in het opleiden van Cabin Crew.

TAT en IATA

TAT is een IATA Authorized Training Center.

IATA is de overkoepelende organisatie van luchtvaartmaatschappijen.

IATA zorgt ervoor dat de luchtvaartwetten worden geïntegreerd op de werkvloer. Alle regels op het gebied van vliegveiligheid komen van ICAO en IATA vandaan. Het is voor luchtvaartmaatschappijen van groot belang dat personeel, waar ook ter wereld, op dezelfde wijze is opgeleid. Zo worden fouten geminimaliseerd en draagt iedereen een steentje bij aan een veiligere werkomgeving.

Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA als opleider van hun personeel

Iedereen die in de luchtvaart werkzaam is, werkt volgens de IATA procedures. Of je nu op de luchthaven van Singapore of op de luchthaven van London werkt. Of je nu bij Emirates of British Airways werkt. Elke steward of stewardess werkt met dezelfde codes en procedures. Tijdens de IATA Cabin Crew Training leiden we onze internationale studenten volgens de IATA standaards op.

itdi-atc-logo-large