Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Gefeliciteerd!

Graag stewardess worden?

Gefeliciteerd!

TAT beroepsopleidingen feliciteert de volgende studenten met hun nieuwe baan als steward, stewardess of hospitalitymedewerker. Zij hebben de overstap gemaakt van de ene luchtvaartmaatschappij naar de andere luchtvaartmaatschappij of betreden voor het eerst de wereld van de luchtvaart of hospitalitybranche:

Renée – Stewardess KLM

Donald – Steward Ryanair

Kwaye – Steward Kenya Airways

Lissette – Hostess TUI

Karin – Hostess TUI

Veronique – Gastvrouw Hotel Banke, Parijs

Elisabetta – Stewardess Easyjet

TAT beroepsopleidingen staat bekend om haar goede nazorg. Studenten kunnen, ook na afloop van de studie, terecht voor extra sollicitatietraining of coaching. Waardoor de overstap van het ene bedrijf naar het andere bedrijf of de ene functie naar de andere functie makkelijker gaat. Studenten van TAT beroepsopleidingen werken dan ook over de hele wereld als hospitality medewerker of luchtvaartdienstverlener.

Beste studenten, nogmaals van harte gefeliciteerd!

We zijn trots op onze kanjers!