Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

De Opleiding Grondstewardess

De Opleiding Grondstewardess

De Opleiding Grondsteward(ess) van TAT beroepsopleidingen is de meest uitgebreide opleiding tot grondsteward(ess) in Nederland. Als IATA luchtvaartschool biedt TAT beroepsopleidingen een uitgebreid lesprogramma voor grondsteward(ess) aan.

IATA

IATA (International Air Transport Association) is de overkoepelende organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA als belangrijkste luchtvaartorganisatie en opleider van luchtvaartpersoneel.

IATA draagt zorg voor de wijze waarop tickets worden samengesteld, de vliegveiligheidsprocedures op vliegvelden en de bekende IATA luchtvaartcodes.

Als je werkt als (grond)stewardess heb je elke dag te maken met IATA regels. De wijze waarop je incheckt tot de wijze waarop je het vliegtuig laat vertrekken; alles is bepaald door IATA en ICAO.

De Opleiding Grondsteward(ess) van TAT

De opleiding is natuurlijk praktijkgericht want daar staat TAT bekend om. Het lespakket is samengesteld door professionals uit de luchtvaartbranche en IATA.

Je krijgt o.a. een check-in training, een training om reserveringen te maken en je wordt opgeleid om aan de gate de vliegtuigafhandeling op juiste wijze te volbrengen. Dit allemaal onder toeziend oog van de belangrijkste organisatie in de luchtvaart; IATA.

Bezoek één van onze open dagen of vraag een persoonlijk gesprek aan via de oranje button onder aan deze pagina. Ervaar de kwaliteit van TAT beroepsopleidingen!

 iata conference