Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Opleiding SRH

De Opleiding SRH

De opleiding SRH is breed opgezet en leidt je op tot Receptionist(e), Host(ess) en Steward(ess).

Het vakkenpakket is veelzijdig en na de opleiding SRH heb jij een stevige basis om in de luchtvaart of het toerisme aan de slag te gaan.

Met de SRH opleiding van TAT beroepsopleidingen kun je solliciteren bij luchtvaartmaatschappijen, cruise-maatschappijen en reisorganisaties.

Studenten van TAT beroepsopleidingen werken over de hele wereld in  de hospitalitybranche. Zij werken als steward(ess), host(ess), receptioniste of reisleid(st)er.

Het vakkenpakket

Tijdens de opleiding krijg je de volgende vakken:

Luchtvaartkunde & Stewardess Training

Engels voor de hospitalitybranche

Reisbegeleiding & Hospitality

Receptievaardigheden

Presentatie

Communicatie

Sollicitatietraining

Rollenspel met professioneel acteur

Nazorg

Na de opleiding biedt TAT beroepsopleidingen een nazorg programma aan. Het nazorg programma bestaat uit extra sollicitatietraining en communicatietraining, coachingsgesprekken met de studiecoach en hulp bij sollicitaties. Tevens heeft TAT beroepsopleidingen direct contact met toeristische bedrijven en luchtvaartbedrijven en brengen we regelmatig studenten in contact met werkgevers.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de opleiding SRH indien je in bezit bent van een MBO-3, MBO-4 of HAVO diploma. Je kunt je inschrijven tijdens een open dag of een informatiegesprek. TAT beroepsopleidingen houdt regelmatig open dagen en informatiegesprekken op één van de leslocaties in Nederland.