Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Opleiding Stewardess in Amstelveen

Opleiding Stewardess in Amstelveen

Op 15 januari 2016 gaat TAT weer van start met de opleiding Steward(ess) in Amstelveen. Tijdens de opleiding leren de studenten voor verschillende beroepen in de luchtvaart. Zij worden opgeleid om te werken als cabin attendant, grondsteward(ess) en host(ess). Zowel voor uitvoerende als leidinggevende functies.

Het, door IATA & TAT speciaal ontwikkelde lesprogramma, zorgt ervoor dat de studenten na de opleiding in bezit zijn van het internationaal erkende IATA certificaat voor leidinggevenden in de luchtvaartbranche.

Je kunt met de opleidingen van TAT dus ook gaan werken in leidinggevende functies. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen de IATA & TAT opleidingen.

Na de opleiding Stewardess

Weet je dat je na afronden van de Opleiding Stewardess vrijstelling krijgt voor de internationale opleiding Aviation Studies? En dat het lesprogramma uit de Opleiding Stewardess is samengesteld door IATA, TAT en Harvard Business School?

Na je opleiding bij TAT kun je niet alleen in de luchtvaart aan de slag maar óók nog eens verder studeren voor het internationale diploma Aviation Studies.

Inmiddels werken studenten van TAT bij internationale bedrijven in het binnen- en buitenland. Zij werken met veel plezier als steward(ess), grondsteward(ess), host(ess), reserveringsmedewerker, reisleider of manager. Zij werken in Nederland of het buitenland. Studenten van TAT zijn o.a. in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Dubai, Qatar, Curaçao, Bonaire en Canada gaan werken.

Wil je langskomen voor een persoonlijk advies gesprek of een open dag? Je bent van harte welkom!

Deze opleiding wordt ook in Arnhem gegeven!

Docenten en trainers vinden het een eer je op te leiden tot vakbekwaam luchtvaartdienstverlener. Zodat jij, samen met TAT, de wereld kunt ontdekken.