Interne trainingen INI

Interne trainingen INI

Voor stewards en stewardessen van internationale luchtvaartmaatschappijen verzorgt TAT beroepsopleidingen de Interne trainingen INI. Tijdens de interne training wordt cabinepersoneel opgeleid op het gebied van flight safety, service aan boord en communicatie.

TAT heeft kwalitatief hoogstaande trainingen ontwikkeld. En leidt deze stewards en stewardessen op tot vakbekwaam Cabin Attendant. In navolging van de studenten, weten nu ook luchtvaartmaatschappijen de weg naar het instituut te vinden.

De studenten van deze INI’s zijn al aangenomen bij een luchtvaartmaatschappij. Zij volgen volgens de internationale richtlijnen een interne training bij de luchtvaartmaatschappij waar ze voor gaan werken.

 

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie