Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Locatie Arnhem Opleiding Stewardess

Graag stewardess worden?

Locatie Arnhem Opleiding Stewardess

TAT beroepsopleidingen biedt nu ook in Arnhem opleidingen voor de luchtvaart aan.

De opleidingen zijn gericht op beroepen in de luchtvaart- en hospitalitybranche. Je kunt je laten opleiden tot vakbekwaam check-in agent (grondstewardess), floorwalker, hostess of cabin attendant (stewardess in de lucht).

Je volgt in een professionele omgeving de lessen van TAT & IATA. TAT is één van de beste opleiders van Nederland en IATA is dé overkoepelende organisatie van de luchtvaartmaatschappijen. Een goede combinatie dus.

Weet je dat alle opleidingen internationaal erkend zijn? En dat alle luchtvaartmaatschappijen de opleidingen van TAT & IATA erkennen? Met een diploma van TAT & IATA ben jij optimaal voorbereid op een baan in de luchtvaartbranche.

Je kunt gaan werken op alle luchthavens ter wereld. En bij alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Dit komt omdat het niveau van de opleidingen wereldwijd hetzelfde is. Elke luchtvaartmaatschappij zal het niveau direct herkennen. Dat is nog eens een waardevolle aanvulling op je C.V. !

TAT kijkt ernaar uit je op te leiden tot vakbekwaam luchtvaartdienstverlener. Vol enthousiasme staan we klaar om van de leslocatie Arnhem net zo’n succes te maken als de locatie in Amstelveen.

Waarom? Omdat in het oosten van het land veel luchtvaart-talent staat te poppelen om een professionele en erkende opleiding van TAT te kunnen volgen.

De docenten van TAT staan vanaf november klaar om je de weg te wijzen naar je droombaan. Langskomen kan op een open dag in Arnhem of je maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek. De open dag in Arnhem is op vrijdagavond 27 november.

 

TAT beroepsopleidingen
customer services

Tot ziens op de leslocatie in Arnhem!