Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Extra les sollicitatietraining

Extra les sollicitatietraining en communicatietraining

Voor alle oud-studenten van TAT beroepsopleidingen geven we op vrijdag 16 oktober 2015 een extra les communicatietraining en sollicitatietraining.

De extra lessen sollicitatietraining zorgen ervoor dat je ook na de Opleiding Stewardess, Opleiding Grondstewardess of Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en sollicitatie.

De extra lessen sollicitatietraining en communicatietraining zijn voor oud-studenten van de Opleiding Stewardess, Opleiding Grondstewardess of Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener geheel gratis. En is een onderdeel van ons Nazorg programma.

Zo blijven we je, ook na afronden van de opleiding, begeleiden.

Extra lessen worden het gehele jaar door gegeven. Je mag zoveel extra lessen volgen als dat jij wilt.

De extra lessen sollicitatietraining en communicatietraining worden op levendige wijze gegeven door enthousiaste trainers. Deze trainers hebben jarenlang ervaring in de wereld van de luchtvaart. Zij hebben gewerkt als recruiter of trainer bij één van de grote luchtvaartmaatschappijen.

Tijdens de extra les sollicitatietraining en communicatietraining krijg je alles te horen over de laatste ontwikkelingen omtrent het sollicitatieproces én we trainen je communicatieve vaardigheden.

Je gaat tijdens de lessen met praktijkoefeningen aan de slag. Zodat jij nét dat beetje extra kunt geven tijdens de selectieprocedure voor steward/stewardess.

De volgende luchtvaartmaatschappijen hebben momenteel vacatures voor cabin attendant (steward/stewardess): Easyjet, KLM Cityhopper, British Airways en Emirates.

Inschrijven kan via klantsupport. Je bent van harte welkom op de extra les sollicitatietraining.