Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Open dag Arnhem

Graag stewardess worden?

Open dag Arnhem

Altijd al een stewardess opleiding willen volgen? Bezoek onze open dag in Arnhem. Op 20 november 2015 houden we een open dag in Arnhem! Van 19:30 tot 22:00 kom je alles te weten over onze stewardess opleiding. Tijdens de open dag in Arnhem kun je vragen stellen en eens kijken wat wij voor je kunnen doen. Vanzelfsprekend kun je je ook inschrijven voor één van onze opleidingen voor stewardess.

Opgeven voor de open dag kan via het contactformulier of je kunt bellen met klantsupport.

We vinden het fijn als je iemand meeneemt. Dus familieleden en vrienden zijn welkom. Want zo kun je een bewuste keuze maken.

Wij van TAT beroepsopleidingen vinden open dagen belangrijk. Open dagen zorgen ervoor dat je bewust begint aan de opleiding van je keuze. En weet je wat wij juist waarderen? Gemotiveerde en enthousiaste studenten.

De opleidingen

Studeren bij TAT beroepsopleidingen betekent dat je gaat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Kleine klassen zorgen ervoor dat je je doel sneller haalt. Na afloop van je opleiding haal je een internationaal erkend diploma van IATA en/of een diploma voor kort beroepsonderwijs.

TAT beroepsopleidingen is dé opleider van IATA erkend cabinepersoneel en grondpersoneel in Nederland.

Stewardess worden?

Meer weten over het beroep van stewardess en de opleiding tot stewardess? Kom eens langs op de open dag in Arnhem. Je zult zien dat er altijd een opleiding naar jouw keuze bij zit!