Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Stewardess opleiding omgeving Arnhem

Opleiding Stewardess in Arnhem

Heb je altijd al stewardess willen worden? Maar was er geen opleiding bij je in de buurt? Daar is nu verandering in gekomen. TAT beroepsopleidingen geeft de opleiding stewardess nu ook in Arnhem.

In een professionele omgeving krijg jij van echte stewardessen les. En na de opleiding ontvang je een internationaal certificaat. Je studie is namelijk geheel gecertificeerd en voldoet aan de eisen gesteld door IATA (de internationale organisatie voor de luchtvaart). Je krijgt na het behalen van je examen het internationaal erkende certificaat voor stewardess.

Maar liefst 83% van de luchtvaartmaatschappijen is aangesloten bij IATA en erkennen deze opleiding!

Het werk van een steward(ess)

Als stewardess of steward werk je voor een luchtvaartmaatschappij vanuit verschillende luchthavens in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor een goede sfeer aan boord en het veilig vervoeren van de passagiers. Aan het beroep stewardess is geen leeftijdsgrens verbonden. Wel is het noodzakelijk dat je naast Nederlands nog een tweede taal spreekt. En natuurlijk moet het reizen je in het bloed zitten en zorg je graag voor anderen.

Open dag voor de opleiding Steward(ess) in Arnhem

Op 20 november is TAT beroepsopleidingen in Arnhem. Wij zijn daar om jou kennis te laten maken met de mogelijkheden die je hebt om je doel te bereiken.

Wil je je direct aanmelden voor de opleiding? Dat kan! Vanzelfsprekend kun je je ook opgeven na de open dag. Je bent van harte welkom.

Maak werk van je droom en volg je studie bij TAT beroepsopleidingen.