Welkom bij TAT

Aanmelden opleiding

  • Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen, nemen wij altijd telefonisch contact met je op. We stellen je een aantal vragen m.b.t. onze aanname eisen.
  • Kies je locatie en wanneer je wilt beginnen met de opleiding.
  • Voordat je kunt inschrijven, dien je een informatiesessie en een gesprek bij te wonen. Wanneer wil je langskomen voor een informatiesessie en gesprek?

Beste toekomstige student van TAT beroepsopleidingen,

Namens alle docenten en trainers van TAT beroepsopleidingen heet ik je van harte welkom op ons instituut.

Wat fijn dat je ook een voorliefde voor de luchtvaart- en reisbranche hebt. Net als wij van TAT geniet ook jij van hetgeen de wereld te bieden heeft.

Bij TAT begrijpen wij hoe belangrijk het is om het roer in eigen hand te nemen. En juist die stappen te ondernemen die jou verder brengen in het leven. Je wilt je doel bereiken door vanuit je eigen kracht de juiste vaardigheden te ontwikkelen.

Bij TAT kijken we wie je écht bent, worden je kwaliteiten eruit gehaald en geoptimaliseerd. Zodat jij nog krachtiger in het leven staat en daarmee je eigen carrière kunt sturen. Want ja, jij bepaald welke vlucht je neemt en waar je het toestel wilt laten landen.

Ik heb grote bewondering voor onze studenten. Zij zijn het avontuur aangegaan. En maken, elke lesdag weer, enorme ontwikkelingen door. Op professioneel en persoonlijk vlak worden er heel wat grenzen verlegd.

Onze studenten zijn enthousiaste en gedreven persoonlijkheden. Echte doorzetters. Het zijn harde werkers met oog voor detail.

Dat we een groot aantal studenten aan een nieuwe baan of functie helpen is bijzonder. Toch ben ik van mening dat zij het zelf doen. Wij reiken de tools aan, de studenten gaan ervoor. Op authentieke en professionele wijze betreden zij de werkvloer.

Ik hoop je tegen te komen op het instituut. Want dat betekent dat je de eerste stap op weg naar een nieuwe carrière hebt gezet.

Dat je op weg bent om te zijn wie je wilt zijn, om te doen wat je wilt doen. En dat gun ik iedereen.

Nicole Tros

Directeur TAT beroepsopleidingen

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie