Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

TAT beroepsopleidingen is een IATA trainingsinstituut

TAT beroepsopleidingen is een IATA trainingsinstituut

Alleen instituten met bewezen professionele instructeurs en een jarenlange staat van dienst in de luchtvaartbranche komen hiervoor in aanmerking. Wereldwijd zijn er 200 scholen die deze waardering en erkenning van IATA hebben gekregen, waarvan TAT er één van is!

Met een IATA certificaat op zak ben jij nog waardevoller voor je toekomstige werkgever. IATA is de overkoepelende organisatie voor de luchtvaart. Meer dan 83% van de luchtvaartmaatschappijen zijn aangesloten bij IATA.

Wil je ook met een internationaal erkend certificaat je opleiding afsluiten? Zodat jij, waar ook ter wereld, aan de slag kunt als steward/stewardess? Schrijf je in voor één van onze erkende opleidingen voor steward/stewardess!

itdi-atc-logo-medium