Aviation security en flight safety lessen

Aviation security en flight safety

Studenten van TAT beroepsopleidingen krijgen een uitgebreid lespakket in aviation security en flight safety. Na intensieve lessen zijn de studenten optimaal voorbereid op het werk bij grote luchtvaartmaatschappijen en op internationale luchthavens. Studenten van TAT beroepsopleidingen zijn uitermate goed opgeleid op het gebied van luchtvaartprocedures, vliegveiligheid en security. Daarom zijn ook dit jaar wederom studenten aangenomen bij o.a. Emirates, Qatar, KLM, British Airways en Easyjet. Zij betreden dikwijls binnen een jaar na afronden een baan binnen de luchtvaart en hospitalitybranche.

 

 

Start je carrière direct!

Wat is IATA?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie