Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Studenten TAT aangenomen bij KLM als stewardess/steward

Studenten van TAT beroepsopleidingen zijn aangenomen als steward of stewardess

Zij betreden dit zomerseizoen de werkvloer als KLM grondsteward(ess). Het gehele team van TAT beroepsopleidingen wenst Elisabetta, Elena en Falko een prachtige loopbaan in de luchtvaart toe. Zij zijn nog tijdens hun studie aangenomen voor de functie van passagemedewerker. Van harte gefeliciteerd met jullie aanname bij de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. Heel veel plezier in jullie nieuwe functie toegewenst!

Afgelopen vrijdag kregen wij het bericht dat Elena zowel bij KLM als Qatar Airlines is aangenomen als stewardess. Tevens is studente Stephanie aangenomen bij Qatar Airlines als stewardess. En mogen wij studente Shanita feliciteren met haar nieuwe functie als check-in agent voor AFS. In de klas met startdatum heeft 83% al tijdens de opleiding een baan in de luchtvaart gevonden. Van harte feliciteerd!

Wil je ook gaan werken in de luchtvaart? TAT beroepsopleidingen biedt uitgebreide opleidingen voor de luchtvaart aan. Zodat we je klaar kunnen stomen voor het échte werk als steward of stewardess. Bezoek één van onze open dagen of kom langs voor een informatiegesprek. Maak nú werk van je carrière!