Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Spreek jij al Engels op topniveau?

Welcome on board!

Omdat we jou het beste van het beste willen geven, is TAT een samenwerkingsverband aangegaan met het prestigieuze The English Center. The English Center staat bekend om hun excellente training in de Engelse taal. Je doorloopt een uitgebreid en intensief programma. Na afloop kun jij jezelf uitstekend presenteren voor een selectiecommissie én een sollicitatiegesprek voeren in het Engels. Tevens ben je up-to-date met de luchtvaarttermen en kun je een uitgebreid gesprek met passagiers voeren. De klassen zijn klein, waardoor je individuele begeleiding krijgt. Zo stoom jij jezelf klaar voor een internationale carrière.

Elk jaar worden studenten van TAT beroepsopleidingen aangenomen als steward of stewardess bij internationale luchtvaartmaatschappijen. Ben jij de volgende?

Noura heeft al een opleiding bij TAT beroepsopleidingen gevolgd!

stewardess worden

“Door de opleiding was ik goed voorbereid voor de selectiedag bij Emirates en het werk aan boord van een vliegtuig. Onze klas was precies groot genoeg zodat iedereen meer dan voldoende one-on-one time kreeg met de docenten.”

Noura, student TAT beroepsopleidingen 2013, nu stewardess Emiratess

Lydia heeft de opleiding bij TAT beroepsopleidingen al gevolgd!

“De opleiding sloot heel goed aan bij de eisen van luchtvaart/afhandelingsmaatschappijen. Zelf heb ik erg veel kennis opgedaan en mezelf verder ontwikkelt in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Lydia, student TAT beroepsopleidingen 2013, nu stewardess Transavia.com