Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Instituut TAT biedt lessen Amadeus reserverings- en check-in systeem

Lessen check-in systeem en reserveringssysteem

Instituut TAT biedt vanaf augustus 2014 lessen Amadeus reserverings- en check-in systeem. Studenten van TAT beroepsopleidingen komen niet alleen van school met een erkend diploma voor kort beroepsonderwijs, maar óók met kennis van het Amadeus reserverings- en check-in systeem.

Directeur mevrouw Tros hierover: “Om onze studenten nog beter aansluiting te laten vinden binnen de luchtvaart heeft TAT beroepsopleidingen een volwaardige training Amadeus reserverings- en check-in systeem in het opleidingsaanbod opgenomen. Met kennis van dit systeem krijgen onze studenten een voorsprong op andere sollicitanten. Kennis van het Amadeus reserverings- en check-in systeem is een belangrijke voorwaarden om te slagen als steward of stewardess. Meer dan 80 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd maken gebruik van dit systeem. Je kunt dan denken aan KLM, Transavia.com, Lufthansa en British Airways. De lessen worden gegeven door professionele docenten met jarenlange ervaring met het Amadeus reserverings- en check-in systeem. Na positieve afronding van het examen ontvangt de student het erkend certificaat Werken met Amadeus reserverings- en check-in systeem.”